Riso
Bovenaan de pagina

Technologie van RISO

Inkjettechnologie van RISO

Door het voortouw te nemen in de inkjettechnologie voor cut-sheet productieprinters heeft RISO een ruime voorsprong opgebouwd in de markt voor digitaal inkjetprinten met hoge productiviteit. Ontdek de pluspunten van het FORCEJET™ afdrukproces voor ComColor en VALEZUS printers.

DE KRACHTTOEREN VAN RISO INKJETPRINTEN

De FORCEJET™ inkjettechnologie maakt gebruik van grote, parallel opgestelde kleurenprintkoppen. Ze printen in één doorgang op formaten tot A3+. Dankzij de krachtige combinatie van dit unieke afdrukproces en een snelle en stabiele papierinvoer kunt u met ComColor printers printsnelheden van 160 pagina’s per minuut en met de VALEZUS T2100 tot 320 pagina’s per minuut realiseren. Het horizontale papierdoorvoersysteem onder de printkoppen werkt een hoge printsnelheid in de hand, wat zorgt voor een steeds snellere drukwerkproductie.

Bovendien hebben printoplossingen van RISO minder onderdelen dan klassieke printers en kopieermachines. Dit betekent ook veel minder technische interventies. De uptime van RISO inkjetapparatuur gaat tot 99%.

Wij bewijzen dat kleurendrukwerk helemaal niet te duur hoeft te zijn: neem de proef op de som met de FORCEJET™ technologie en haal voordeel uit de kracht van kleur tegen een extreem scherpe prijs!

De FORCEJET™ technologie voldoet perfect aan de behoeften van commerciële drukkers die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing om te printen in kleur met een gewaarborgde productiviteit, betrouwbaarheid en rentabiliteit.

Ontdek hier onze oplossingen

Voordelen

  • Razendsnel printen
  • Minder technische interventies
  • Kostenbeheersing
  • Zorg voor het milieu

MILIEUVERANTWOORDE TECHNOLOGIE

De FORCEJET™ technologie is een koud afdrukproces. U wint niet alleen aan prestaties, maar draagt bovendien zorg voor het milieu.
De printoplossingen van RISO verbruiken minder energie, stoten geen ozon uit en veroorzaken geen vervuiling van de omgevingslucht.

Dit is niet alleen goed voor de gezondheid van de gebruikers, maar ook voor onze planeet!

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen