Riso
Bovenaan de pagina

Over RISO

OP WEG NAAR DE IDEALE TECHNOLOGIE

In het Japans betekent RISO “ideaal” en KAGAKU “technologie”.

De zoektocht naar de ideale technologie wordt dagelijks voortgezet door de Research & Development-teams van RISO KAGAKU Corporation in Japan.  Wij volgen een aanpak die erop gericht is alle fasen in het ontwerp- en productieproces van onze apparatuur en verbruiksartikelen te beheersen. Precies daarom kunt u bij ons altijd rekenen op de beste service.

Communicatie wereldwijd verbeteren, uitwisseling van ideeën bevorderen, zich inzetten voor kennisoverdracht door onderwijs en vorming, dit zijn stuk voor stuk aandachtspunten in de groepsfilosofie waardoor RISO zich laat leiden om samen met u verder te groeien.

SPECIALIST IN INKJET-DRUKWERKPRODUCTIE

15 jaar ervaring met inkjetprinten

RISO heeft in 2005 ingezet op het ontwikkelen van inkjettechnologie met het ambitieuze doel een toonaangevend, milieuvriendelijk en krachtig alternatief te bieden voor laserprinten. Sindsdien beheerst RISO de inkjettechnologie als geen ander en worden de printsystemen voortdurend verbeterd om te voldoen aan alle drukwerkbehoeften.

Lees meer

 • 1946

  Oprichtingsdatum: 2 september 1946

 • 653

  € 653 miljoen omzet in 2018

 • 3638

  3638 werknemers in 2018

 • 190

  Aanwezig in meer dan 190 landen

 • 26

  26 dochterondernemingen wereldwijd (exclusief Japan)

MARKTLEIDER VOOR DUPLICATORS

Historische fabrikant

De duplicator of risograaf werd in de jaren tachtig ontwikkeld door Noboru Hayama, oprichter van RISO KAGAKU Corporation. Deze technologie vervangt de stencilduplicator (ook wel mimeograaf genoemd) en brengt een omwenteling op de printermarkt teweeg, in het bijzonder voor de verveelvoudiging of reproductie van documenten.

Lees meer

INTERNATIONAAL CONCERN

RISO wereldwijd

Om onze klanten een perfecte service te bieden, zijn wij in meer dan 190 landen vertegenwoordigd. Op deze manier kunnen wij met al onze relaties een goede vertrouwensband opbouwen.

Lees meer

ONZE GEDREVEN INZET

Aandacht voor het milieu zit in ons DNA

RISO beschouwt duurzame ontwikkeling als een topprioriteit die verder reikt dan de milieuvoordelen van onze kouddruktechnologie. Het is een filosofie die fungeert als maatschappelijke drijfveer voor alles wat wij doen.

Lees meer