Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

RELIGIE

GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN BETROUWBARE AFDRUKOPLOSSINGEN

Communicatie is van essentieel belang in een religieuze instelling. Alhoewel er vandaag de dag vele digitale mogelijkheden zijn,  weten wij dat het printen van kerkboekjes, muziekpapier en nieuwsbrieven nog altijd belangrijk is voor een diverse religieuze gemeenschap.

Wekelijks ontvangt uw gemeenschap verschillende communicatiemiddelen die door verschillende gewaardeerde vrijwilligers geproduceerd worden. Omdat het steeds moeilijker is vrijwilligers te vinden heeft RISO de perfecte multifunctionele printoplossing voor u die u gemak en efficiëntie biedt maar ook tijd en geld bespaart.

WAT WILLEN UW GEBRUIKERS?

Dagelijks hebben de verschillende printgebruikers van uw gemeenschap meerdere behoeftes:

 • Een simpele en degelijke printer met kracht die eenvoudig te bedienen is;
 • Een printer die minder storingen geeft en vliegensvlug kerkelijk drukwerk produceert;
 • De mogelijkheid hebben om te kunnen printen in kleur, want kleurrijke afbeeldingen zeggen meer;
 • Beter budget beheer zodat de kosten van het printwerk laag blijven;
 • Focus op een gezonde werkomgeving is van belang;
 • Printen zonder de planeet te vervuilen.

 Bekijk ons assortiment

Er is gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige afdruk en het afleveren van een volledig eindproduct, het vouwen en nieten. Dit voor ons met een behoorlijke snelheid. Drie pluspunten van onze RISO FW5230 printoplossing zijn de milieuvriendelijke inkt en een laag energieverbruik, de mensvriendelijke bediening en de service en ondersteuning die geleverd wordt.
Dhr. J.D. ter Mull, Coördinator bij R.K. Parochie Purmerend

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Gebruiksgemak!

  Dankzij de eenvoudig bedienbare functies van onze multifunctionele printers kunnen uw vrijwilligers zeer eenvoudig en snel boekjes printen, vouwen en nieten.

 • Snelheid!

  RISO ComColor printers zijn geavanceerde kleurenprinters die met extreem hoge snelheid afdrukken. Deze snelheden zijn tot wel vier keer sneller dan u huidige traditionele printsystemen.

 • Kostenbesparing!

  Het budget van uw kerkgemeenschap is niet onbeperkt! Met een RISO ComColor produceert u kleuren en monochrome afdrukken die tot wel 4 keer goedkoper zijn dan uw huidige afdrukkosten.

 • Duurzaamheid!

  Met een RISO ComColor multifunctionele inkjetprinter is er geen ozon of fijnstof uitstoot meer. Ook zullen de Co2 uitstoot en energiekosten 80% gereduceerd worden.

DE KEUZE VOOR MILIEUVRIENDELIJKHEID

Als u voor een RISO-inkjetprinter kiest, verandert u het afdrukproces binnen uw gemeenschap in een die minder energie verbruikt en geen ozon of fijnstof deeltjes uitstoot. Dit is gunstig voor  uw vrijwilligers , gemeenschap en natuurlijk ook voor onze aarde.

Door de bewezen Eco-voordelen van onze ForceJet inkjetprinters, is RISO uitgekozen door de organisatoren van de COP21en COP22 (Klimaattop Parijs & Marrakesh) om de afdruk activiteiten van de conferentie te beheren.

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen