Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

JURIDISCHE BEROEPEN

BETROUWBARE EN VEILIGE PRINTOPLOSSINGEN

Voor beoefenaars van privacygevoelige beroepen, zoals notarissen, advocaten, gerechtdeurwaarders of accountants, is secuur werken een vereiste. Dag in, dag uit moeten zij blijk geven van productiviteit en betrouwbaarheid, maar ook van geheimhouding en discretie.

RISO helpt u bij het kiezen van snelle en gebruiksklare printoplossingen om uw administratieve documenten, akten of overeenkomsten af te drukken!

 

WAT WILLEN UW GEBRUIKERS?

In hun dagelijkse activiteiten moeten de diverse gebruikers van uw organisatie het hoofd bieden aan talloze uitdagingen:

 • Snel en accuraat printen zonder de vertrouwelijkheid van de gegevens in gevaar te brengen;
 • Het printbudget onder controle houden;
 • De werkplek gezond houden;
 • Milieuvriendelijk printen.

Ontdek hier ons assortiment

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Snel(ler) printen!

  Met de FORCEJET™ technologie van RISO in uw printapparatuur kunt u akten, stedenbouwkundige documenten, contracten, diagnostische rapporten enz. sneller afdrukken tot 160 pagina’s per minuut!

 • Betrouwbaar printen!

  Voor uw activiteit moeten printers de hele dag door beschikbaar blijven. Dat kan, want met RISO printapparatuur behoren papierstoringen definitief tot het verleden. De uptime van onze systemen benadert 100%!

 • Kostenbesparend printen!

  Voortaan kunt u tegen een betaalbare prijs kleurendrukwerk produceren om belangrijke informatie te accentueren en efficiënter met uw klanten te communiceren. Bovendien verbruiken RISO printers minder papier en inkt, wat altijd mooi meegenomen is.

 • Beveiligd afdrukken!

  Met onze beveiligde printtechnologie bent u zeker dat de afgedrukte gegevens vertrouwelijk blijven. De technologie van RISO maakt uw geprinte documenten onvervalsbaar.

MILIEUBEWUST HANDELEN, EEN BEWUSTE KEUZE

Kiezen voor een RISO inkjetprinter betekent inzetten op een koud afdrukproces dat minder stroom verbruikt, geen ozon en fijnstof uitstoot en dus gezonder is voor alle gebruikers.

Onze FORCEJET™ technologie biedt ongeëvenaarde milieuvoordelen en werd precies daarom gekozen door de organisatoren van de klimaattop COP21 en COP22…

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen