Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

Andere ondernemingen

PRINTOPLOSSINGEN voor op kantoor

Tijd is geld. Daarom biedt RISO u een unieke inkjettechnologie om snel en voordelig drukwerk te produceren. Onze oplossingen onderscheiden zich door hun printsnelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Kortom, alles wat u nodig hebt om dag in, dag uit al uw uitdagingen aan te kunnen.

Of het nu gaat om dagelijkse printvolumes of pieken in drukwerkproductie, wij maken het u gemakkelijk. Met RISO printers kunt u zonder zorgen doorwerken en volop de focus leggen op uw kernactiviteit.

Ontdek hier ons assortiment

oplossingen voor transactioneel printen

Op zoek naar krachtige printapparatuur om documenten met variabele gegevens snel en eenvoudig te printen?

RISO biedt een oplossing die u naadloos kunt integreren in transactionele printworkflows voor facturen, rekeninguittreksels, verzekeringsdocumenten of andere mailings met variabele gegevens.

RISO is al leverancier van gespecialiseerde bedrijven die
transactioneel drukwerk in opdracht van derden produceren.

Lees meer

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Snel(ler) printen!

  Voor wie snel grote volumes moet printen, is de technologie van RISO de juiste keuze met printsnelheden tot 160 pagina’s per minuut!

 • Betrouwbaar printen!

  Voor uw activiteit moeten printers de hele dag door beschikbaar blijven. Dat kan, want met RISO printapparatuur behoren papierstoringen definitief tot het verleden. De uptime van onze systemen benadert 100%!

 • Kostenbesparend printen!

  Printen op hoge snelheid om te voorzien in al uw drukwerkbehoeften en tegelijk een optimale prijs-productiviteitsverhouding veilig te stellen. Onze ComColor en VALEZUS printsystemen verbruiken bovendien veel minder stroom*! *70% minder voor het model GD9630 volgens de vergelijking van de TEC-waarde op basis van het stroomverbruik van 4 kopieermachines van 65 ppm.

 • Printen zonder zorgen!

  Onze printapparatuur is gebruiksvriendelijk en werkt razendsnel zodat u geen externe dienstverlener in de arm moet nemen. Produceer zelf al het drukwerk dat u nodig hebt.

MILIEUBEWUST HANDELEN, EEN BEWUSTE KEUZE

Kiezen voor een RISO inkjetprinter betekent inzetten op een koud afdrukproces dat minder stroom verbruikt, geen ozon en fijnstof uitstoot en dus gezonder is voor alle gebruikers.

Onze FORCEJET™ technologie biedt ongeëvenaarde milieuvoordelen en werd precies daarom gekozen door de organisatoren van de klimaattop COP21 en COP22…

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen