Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

TRANSACTIONEEL PRINTEN

OPLOSSINGEN voor het printen van variabele data

Voor uitgevers, banken, verzekeraars, ziekenfondsen, overheidsinstellingen en vele andere organisaties is krachtige printapparatuur essentieel om documenten met variabele data te printen zonder de veiligheid van gegevens in gevaar te brengen. RISO biedt een oplossing die u naadloos kunt integreren in transactionele printworkflows voor facturen, rekeninguittreksels, verzekeringsdocumenten enz.

Op een voortdurend veranderende markt is het niet vanzelfsprekend op lange termijn te denken. Daarom heeft u er alle belang bij nauwlettend toe te zien op uw investeringen en waar nodig organisatorisch bij te sturen. Kiezen voor printoplossingen van RISO betekent investeren zonder buitensporige risico’s te nemen en tegelijk ruimte creëren om het potentieel te benutten van nieuwe oplossingen in de toekomst.

WAT VOOR U BELANGRIJK IS…

U krijgt elke dag te maken met diverse uitdagingen:

 • Deadlines halen ongeacht de omstandigheden;
 • Toezien op de veiligheid van gegevens;
 • Het productieproces verduurzamen;
 • Uw medewerkers een gezonde werkomgeving bieden;
 • Milieuvriendelijke oplossingen gebruiken.

Ontdek hier onze productieprinters

Met de print- en couverteeroplossing van RISO kunnen wij variabele gegevens, zoals klantenlogo’s, probleemloos verwerken. De integriteit van de enveloppen blijft gewaarborgd. Het originele document wordt niet gewijzigd: het adres wordt automatisch in standaardformaat vastgelegd op de envelop.
Frédéric Lanciaux , CEO OptiMail Solutions

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Snel(ler) printen!

  Print tot 320 pagina’s per minuut. U kunt een ComColor of VALEZUS productieprinter naadloos integreren in uw machinepark om drukwerk in middelhoge of hoge oplagen te produceren. Tegelijk beschikt u over een IPDS-oplossing.

 • Betrouwbaar printen!

  Voor uw activiteit moeten printers de hele dag door beschikbaar blijven. Dat kan, want met RISO printapparatuur behoren papierstoringen definitief tot het verleden. De uptime van onze systemen benadert 100%!

 • Efficiënt(er) printen!

  De kleurweergave van RISO losblad productieprinters (cut-sheet) is perfect afgestemd op die van inkjet-rotatiepersen. Bij een reprint is dit bijgevolg de ideale back-upoplossing!

 • Rendabel printen!

  Dankzij onze kostenbesparende en compacte printapparatuur kunt u probleemloos uw aanbod uitbreiden! RISO printers garanderen een optimale prijs-productiviteitsverhouding, zelfs in kleine oplagen.

MILIEUBEWUST HANDELEN, EEN BEWUSTE KEUZE

Kiezen voor een RISO inkjetprinter betekent inzetten op een koud afdrukproces dat minder stroom verbruikt, geen ozon en fijnstof uitstoot en dus gezonder is voor alle gebruikers.

Onze FORCEJET™ technologie biedt ongeëvenaarde milieuvoordelen en werd precies daarom gekozen door de organisatoren van de klimaattop COP21 en COP22…

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen