Riso
Bovenaan de pagina

Hulp nodig?

Kleurprofielen

PAS DE KLEURPROFIELEN VAN UW PRINTER AAN OP BASIS VAN HET GEBRUIKTE PAPIER

Bij het gebruik van een inkjetprinter heeft de chemische samenstelling van het papier (witheid, dikte, fluorescerend effect van witmakers enz.) meestal invloed op de kleuren.

Dit wil zeggen dat u afhankelijk van het gebruikte papier met dezelfde instellingen toch verschillende printresultaten krijgt.

Om voor elke drukopdracht dezelfde kleurresultaten te verkrijgen, ondanks het type papier, kunt u kleurprofielen gebruiken. Deze kleurprofielen zullen de printkleuren veranderen en aanpassen.
Als uw RISO printercontroller de optie heeft om kleurprofielen te gebruiken en deze geschikt zijn voor uw type papier, kunt u deze profielen downloaden en uitproberen voor standaardpapier waarmee u vaak werkt.

Kleurprofielen downloaden

Contact opnemen met een RISO consultant

Tevreden klanten, daar doen we het voor. Daarom staan onze consultants klaar om u met raad en daad bij te staan. Een technisch probleem? Geen nood: bel ons op het nummer +31 (0) 252 240 730 of mail ons het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u RISO technicus of technicus van een van onze partners? Dan hebben wij speciaal voor u een extranetruimte. Via het contactformulier kunt u een aanvraag indienen om toegang te krijgen.

+31 (0) 252 240 730