Riso
Bovenaan de pagina

Marktsegmenten

ONDERWIJS

SNELLE EN BETROUWBARE PRINTOPLOSSINGEN

Instellingen voor middelbaar, hoger en beroepsonderwijs hebben printsystemen nodig die hoge prestaties leveren en optimaal beschikbaar zijn.

Leraren, administratieve medewerkers en zelfs leerlingen doen dagelijks een beroep op de multifunctionele printers van uw onderwijsinstelling. Als toonaangevende aanbieder van printoplossingen voor de onderwijssector, levert RISO snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen waarmee u alle printprocessen in goede banen kunt leiden.

 

WAT WILLEN UW GEBRUIKERS?

In hun dagelijkse activiteiten moeten de diverse gebruikers van uw organisatie het hoofd bieden aan talloze uitdagingen:

 • Pieken in drukwerkproductie opvangen: tussen de lesuren door, in de examenperiode, voor spoedeisende administratieve zaken enz.;
 • Visueel aantrekkelijk drukwerk produceren om het leerproces efficiënt te houden;
 • Eenvoudig lesmateriaal afdrukken, zoals cursusboeken, introductiebrochures, examendocumenten, inschrijvingsdossiers enz.;
 • Het printbudget onder controle houden;
 • De werkplek gezond houden;
 • Milieuvriendelijk printen;

Ontdek hier ons assortiment

Het koude afdrukproces was de reden waarom wij voor RISO hebben gekozen, de gezondheid van de kinderen staat voorop!
Dhr. H. Timmermans, Directeur, Stichting Floréo

De voordelen van onze printoplossingen…

 • Snel(ler) printen!

  De FORCEJET™ technologie van RISO is de juiste keuze voor wie snel grote volumes moet printen: onze apparatuur met deze innovatieve technologie bereikt printsnelheden tot 160 pagina’s per minuut!

 • Betrouwbaar printen!

  Voor uw activiteit moeten printers de hele dag door beschikbaar blijven. Dat kan, want met RISO printapparatuur behoren papierstoringen definitief tot het verleden. De uptime van onze systemen benadert 100%!

 • Efficiënt(er) printen!

  Uit bepaalde studies blijkt dat documenten in kleur helpen om de leerstof beter te onthouden. Daarom bieden wij printoplossingen in kleur tegen de beste prijs op de markt.

 • Printen zonder zorgen!

  Met multifunctionele printsystemen die snel en eenvoudig te gebruiken zijn, wint u aan autonomie in alles wat u doet.

MILIEUBEWUST HANDELEN, EEN BEWUSTE KEUZE

Kiezen voor een RISO inkjetprinter betekent inzetten op een koud afdrukproces dat minder stroom verbruikt, geen ozon en fijnstof uitstoot en dus gezonder is voor alle gebruikers.

RISO FRANCE is officiële partner van Eco-Schools in Nederland. Dit is een internationaal onderwijsprogramma rond duurzame ontwikkeling, opgezet door de Foundation for Environmental Education. Het doel is leerlingen een beter begrip te geven van de omringende wereld zodat ze zich daar beter kunnen ontplooien en er actief aan kunnen deelnemen.

Lees meer

Meer te weten komen Contact met ons opnemen