Riso
Bovenaan de pagina

Werken Bij Riso

Junior Sales Consultant- Nederland (m/v)

28 maart 2022

Heb jij affiniteit met duurzaamheid en vooruitstrevende technologie? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij voor ons kantoor in NL zoeken!

 

Korte omschrijving:

RISO BENELUX is voor haar kantoor in Nederland op zoek naar nieuwe sales collega’s!  Wij zijn per direct op zoek naar een commerciële B2B Junior Sales Consultant ter versterking van het sales team.

Als Junior Sales Consultant zal je eerst het complete sales trainingsprogramma van RISO volgen. Dit bewezen succesvolle trainingstraject is speciaal ontworpen om je verkoop missie bij RISO met goed gevolg te ondervinden. Dus twijfel niet om te solliciteren als je weinig ervaring met sales hebt!  Bij RISO zal je compleet klaargestoomd worden om de Nederlandse inkjet markt te veroveren!

Ben jij ondernemend, communicatief vaardig en zijn targets eerder een stimulans dan een drempel? Ben jij toe aan de volgende stap in je beginnende sales carrière? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Functieomschrijving:

In deze zelfstandige en dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van jouw individuele en commerciële doelstellingen en het leveren van een significante bijdrage aan het teamresultaat. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, het beheer en de uitbreiding van je eigen klantenbestand. Om dit doel te bereiken initieer je acquisitie waaraan je effectief opvolging geeft, en genereer je actief nieuwe business in jouw gebied. Dit zal voor een groot gedeelte bij nieuwe relaties zijn.

Werkzaamheden:

 • Door middel van acquisitie nieuwe klanten binnenhalen.
 • Relaties onderhouden en het signaleren van te vervangen machines bij bestaande afnemers.
 • Optimaal gebruikmaken van de showroom en demonstraties op locatie om potentiële klanten te interesseren voor onze printoplossingen.
 • Bijhouden van de CRM-database.
 • Offertes opstellen en leveringscondities met de klant afstemmen.
 • Rapporteren aan de branchmanager.

 

Functie-eisen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (eventueel aangevuld met NIMA A en/of NIMA B Sales).
 • Enigszins commerciële werkervaring of stage ervaring (bij voorkeur in een B2B omgeving)
 • Commercieel, targetgericht en flexibel.
 • Goede kennis van Microsoft Office programma’s zoals Excel en PowerPoint.
 • Sociaal en communicatief vaardig.
 • In het bezit van rijbewijs B.

 

Financiële vergoeding:

Bij RISO krijg je een marktconform salaris en de mogelijkheid aantrekkelijke bonussen te behalen. RISO stelt tevens een leaseauto, een laptop en een mobiele telefoon ter beschikking.

Over RISO:

RISO BENELUX, aangestuurd door RISO FRANCE, is onderdeel van het Japanse concern RISO KAGAKU Corporation. Er liggen de komende jaren grote uitdagingen voor de organisatie in het verschiet. Het Japanse concern is opgericht in 1946 en houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van printsyste-men. De RISO groep is uitgegroeid tot een grote speler op de printermarkt, heeft wereldwijd vestigingen en is genoteerd aan de beurs van Tokyo. RISO is een belangrijke speler op de markt voor inkjetprinten. Wil jij ook meewerken aan onze ontwikkeling, kom dan ons team versterken als een van onze nieuwe Sales Consultants (v/m) bij RISO BENELUX in Nederland.

Meer informatie over onze organisatie, producten en diensten zijn terug te vinden op onze website of via onze sociale media kanalen op LinkedIn, Instagram en YouTube.

Geϊnteresseerd?

Soliciteer via het formulier hieronder. Vergeet niet je CV en een korte motivatiebrief toe te voegen! Wij zullen binnen 1 week contact met je opnemen. Ook kan je direct een email sturen met je CV en motivatie naar m.djekic@risobnl.nl

ONLINE SOLLICITEREN