Riso
Bovenaan de pagina

Werken bij RISO

Mindset van RISO

Een verrijkend beroep

Op zoek naar een baan met inhoud?

Wij hebben een grote verscheidenheid aan klanten voor wie een sleutelrol in de maatschappij is weggelegd, denk maar aan onderwijs, maatschappelijk middenveld en sociale economie, overheidsdiensten, vakbonden enz. Precies daardoor is werken bij ons verrijkend en voldoening schenkend. Wij staan onze medewerkers met raad en daad bij door concrete oplossingen aan te reiken waarmee ze hun opdracht naar behoren kunnen vervullen.

Arbeidssatisfactie is voor ons een prioriteit. Dit betekent zich voortdurend aanpassen en bij het uitvoeren van het werk blijk geven van gedrevenheid, nauwkeurigheid en enthousiasme.

Dynamische onderneming

Wilt u het potentieel van RISO FRANCE benutten?

Als belangrijkste dochteronderneming van het Japanse concern RISO KAGAKU Corporation is RISO FRANCE een solide, dynamische onderneming die sinds haar oprichting is blijven doorgroeien. RISO FRANCE combineert de draagkracht van een internationaal concern met de flexibiliteit en klantgerichtheid van een kleine en middelgrote onderneming.

RISO FRANCE is een bedrijf met een menselijke dimensie en ziet het dan ook als een erezaak om elke functie zinvol te maken en tegelijk de betrokkenheid van zijn werknemers vergroten. Daartoe werd met name een winstdelingsregeling ingevoerd waaraan alle werknemers op gelijke voet deelnemen.

Werken bij RISO FRANCE betekent zich aansluiten bij een jonge en dynamische onderneming, waar de man-vrouwverhouding uitkomt op 74/100 en de gemiddelde leeftijd van een personeelslid 36 jaar bedraagt.

Vrijheid van handelen

Ziet u succes als een persoonlijke uitdaging?

RISO FRANCE biedt u echte autonomie. Om beter bij te dragen aan uw succes, hebben onze managers ervoor gekozen altijd bereikbaar te zijn en nauw contact met u te onderhouden. Ze staan elke dag voor u klaar, reiken u een helpende hand en geven begeleiding, maar laten u tegelijk de nodige vrijheid om vooruit te komen, uw inzetbaarheid te bevorderen, uw vaardigheden en competenties uit te breiden zodat u zich verder kunt ontplooien.

Een op uw maat toegesneden opleiding

Wilt u de kennis die u verworven hebt verder onderbouwen?

RISO FRANCE gaat de verbintenis aan om zijn medewerkers periodiek bij te scholen zodat zij andere vaardigheden en competenties kunnen verwerven en verder tot ontwikkeling kunnen brengen. Wij werken nauw samen met erkende opleidingsinstellingen om trainingsacties en -programma’s op te zetten die perfect aansluiten bij elk beroep en die gestalte geven aan de ondernemingscultuur van RISO FRANCE.

INTERN PROMOTIEBELEID

Haalt u motivatie uit nieuwe uitdagingen die zich aandienen?

Interne mobiliteit is een wezenlijk onderdeel van onze ondernemingscultuur. Na een eerste geslaagde ervaring bij RISO FRANCE kunt u doorstromen naar leidinggevende en ondersteunende functies of kunt u nieuwe markten verkennen.

U wordt beloond voor uw inzet en motivatie en krijgt de kans om uw ambities waar te maken. Vandaag heeft 85% van onze leidinggevenden intern promotie gemaakt!

Ik voel me goed bij RISO. Het is een innoverende onderneming die van aanpakken weet en waar het aangenaam werken is.