Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

Elk kind heeft het recht op kwaliteitsonderwijs!

20 november 2020

Wereldwijd , is het ons doel het onderwijs te vergemakkelijken door lokale, geadapteerde printoplossingen aan te bieden zodat de leerlingen uit zelfs de meest afgelegen gebieden het recht op onderwijs kunnen verwezenlijken. Elke onderwijsinstelling heeft namelijk zijn eigen specificaties.

Waarom zouden leerlingen in het midden van de zandwoestijn van Namibië geen pedagogisch materiaal kunnen krijgen? Hierdoor heeft Riso een printsysteem ontwikkeld die dankzij zonnepanelen, totaal en autonoom kopietjes kan maken voor een school gemaakt met stro en klei en gesitueerd in de zandwoestijn van Namibië:

 

 

 

 

 

Bij RISO zijn we er trots op dat we technologie produceren die geschikt is voor alle scholen op deze aardbol, niet alleen voor de moderne schoolgebouwen in het westen.

Waar ook ter wereld een RISO printsysteem neergezet wordt, blijft ons doel en het vraagstuk hetzelfde! Hoe kunnen wij nog beter docenten en leerlingen gemak, gemoedrust en veiligheid bieden met onze technologie? Ook staat bij RISO het gebruik van kleur in de afdrukken centraal. Dit  omdat het bewezen is dat met kleur er meer informatie geabsorbeerd wordt door leerlingen. Hierdoor heeft RISO besloten dat het afdrukken in kleur met onze technologie prijstechnisch moet passen bij alle scholen wereldwijd.

Elke instelling zoekt naar een verantwoorde technologie. Bent u ook opzoek?

Wij staan klaar om bij u vrijblijvend onze producten te demonstreren doormiddel van onze corona-proof demonstratie bus. Neem contact met ons op :