Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

Benelux Enterprise Awards 2020

21 oktober 2020

Met trots kondigen wij aan dat RISO BENELUX onlangs 2 prijzen heeft gewonnen: “Best Printing Technology Solutions Provider 2020” & de “Excellence Award for Sustainability Initiatives 2020” .

Begin dit jaar kregen wij bericht dat wij anoniem genomineerd waren voor deze prijzen. Uiteraard ware wij hier heel blij mee. Recentelijk kregen wij te horen dat we ook niet 1 maar 2 onderscheidingen gewonnen hadden. De onderscheidingen zijn ons uitgereikt door het EU Business News-platform. We zijn vereerd dat onze technologie wordt erkend vanwege zijn uniekheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid! Lees meer over deze gewonnen awards in het onderstaande artikel: https://www.business-news.eu/winners/riso-benelux/

Wilt u een afspraak met ons maken om onze technologie met eigen ogen te zie? Maak dan direct een afspraak met een van onze consultants.