Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

TOUR DE FRANCE 2020: MET VOLLE SNELHEID ER TEGEN AAN!

2 september 2020

TOUR DE FRANCE 2020: met volle snelheid er tegen aan!

Ook dit jaar zullen onze RISO-printoplossingen aanwezig zijn in elke aankomststad van de Tour de France. Dankzij het rondreizende reprografische voertuig van onze partner Docaposte, zullen alle dag-uitslagen vliegensvlug en op locatie afgedrukt worden.

De 107e editie van de Tour de France vindt plaats van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 20 september 2020. Er zijn in totaal 21 etappes met een totale afstand van 3.470 kilometer.

Als een belangrijke speler in de wereld van hogesnelheid inkjet afdruksystemen, zijn we erg trots dat we Docaposte wederom kunnen ondersteunen in de missie omtrent de resultaten van de tour. Ook dit jaar is de dochteronderneming van de groep La Poste verantwoordelijk voor het opstellen, afdrukken en verspreiden van persberichten en testresultaten met behulp van printoplossingen van RISO.
Onze printers zijn betrouwbaar, snel, robuust en milieuvriendelijk, reageren supersnel op de grote vraag aan afdrukken en zijn bestand tegen lange afstanden in een rijdend voertuig.

Docaposte produceert gemiddeld 300 setjes persberichten van 22 exemplaren per dag in 50 minuten! Dat wil zeggen een snelheid van ongeveer 132 kopieën per minuut.

Tegelijkertijd worden in de perskamer meer dan 5000 exemplaren per dag afgedrukt voor journalisten.

Bezoek de officiële Tour de France-website voor meer informatie over het evenement en volg ook meer Touretappe informatie op de sociale media kanalen van RISO FRANCE en DOCAPOSTE!

Neem voor meer informatie over onze printoplossingen contact met ons op via ons contactformulier . Een RISO consultant neemt zo snel mogelijk contact met u op.