Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

C!Print 2022: Lyon, Frankrijk

5 mei 2022

C!Print 2022

Een niet te missen evenement voor print professionals in Frankrijk, de C!Print-beurs zal tussen 10 tot en met 12 mei 2022 plaatsvinden in Lyon. Het is een genoegen voor RISO om wederom deel te nemen aan deze de 2022 editie van de beurs. Dit jaar is het zelfs des te belangrijker omdat de vorige editie geannuleerd moest worden vanwege COVID.

Ons hoog volume team van RISO FRANCE is bijzonder blij dat het evenement dit jaar wel doorgaat!

“ Ik neem met veel plezier deel aan beurzen in het algemeen en bij C!Print in het bijzonder , vertelt Fabien Lefranc, commercieel directeur van de PPS 1 -divisie van RISO France. Het is een bijzonder belangrijk moment van uitwisseling en nabijheid na twee jaar COVID waar we allemaal hebben geleden onder opsluiting, en beperkingen… Deze link, deze menselijke relatie, vormt echt de kern van het DNA van RISO ”.

ONTDEK HET AANBOD VAN PRODUCTIEDRUKWERK VAN RISO

De PPS-divisie, gespecialiseerd in klein formaat productiedrukwerk , is relatief nieuw bij RISO France. Sinds de lancering van het GD-assortiment, 5 jaar geleden onderscheidt RISO zich in de professionele drukmarkt.

Vandaag moeten we onze positionering versterken en ontwikkelen, de relevantie en kwaliteit tonen van onze oplossingen voor het creëren van allerlei toepassingen: flyers, boeken, enveloppen, zelf kopiërend papier, desktop publishing, enz. “ , legt Fabien Lefranc uit .

RISO maakt gebruik van C!Print om officieel onze nieuwe producten te lanceren.

Op onze stand zullen klanten en prospects een gezellig moment kunnen doorbrengen, zien hoe ze werken en/of onze productieprinters ontdekken, die altijd kwalitatiever zijn met de nieuwe producten in het VALEZUS-gamma! “, voegt Fabien Lefranc toe.

DE VOORDELEN VAN RISO

C!Print zal ook een gelegenheid zijn om alle voordelen van RISO te benadrukken.

Onze oplossingen zijn Eco -technologisch en dat is essentieel. Met behulp van op olie gebaseerde inkjettechnologie printen ze koud zonder ozon of vluchtige stoffen uit te stoten (dus de luchtkwaliteit niet aan te tasten), ze verbruiken weinig energie… Dit zijn de meest GROENE printers op de markt ”, zegt Fabien Lefranc.

En dat is niet alles, want de printoplossingen van RISO zijn ook hyperconcurrerend (zowel zeer productief als goedkoop), en het bijbehorende serviceniveau is zeer hoog.

Onze flexibiliteit, ons vermogen om klanten een gepersonaliseerd aanbod te bieden, de zeer hoge beschikbaarheid van onze technische teams zijn een van onze grote troeven  “, besluit Fabien Lefranc.

Heeft u interesse om langs te komen? Wilt u met eigen ogen zien wat RISO u te bieden heeft? Bezoek ons dan ​​op onze stand 1D21 in Hal 1 op C!Print bij Eurexpo Lyon

Tot ziens!