Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

Design Fest Gent – 22-04 tot 01-05-22

22 april 2022

Be Wild, Act & Change

Be Wild, Act & Change, dat is het thema voor de première van Design Fest Gent! Design Fest Gent gaat eind april van start. Dit is een nieuw 10-daags festival dat tweejaarlijks ontwerpers een ruimte biedt  om hun baanbrekende ideeën te laten zien. Design Fest focust op duurzaamheid in alle opzichten, niet alleen om bezoekers en Gentenaars te inspireren en aan te moedigen, maar ook om de dialoog uit te dagen en aan te moedigen.

Laten we de boel opschudden!

Design Fest Gent toont wat design kan (en dus ook moet) zijn. Of het nu gaat om onderzoek, experimenteren of activistische ondertonen uiten. Het festival inspireert tot creativiteit en wordt een matchmaker voor nieuwe samenwerkingen tussen ontwerpers, kennisinstellingen, organisaties en industrieën. Design is  meer dan het maken van objecten, ze werken dus samen. Daarnaast wil Design Fest Gent niet alleen aankondigen, maar ook inzetten op creativiteit, beleving, ontmoeting, inspiratie en verrassing.

Victor Verhelst (BE) & Thomas Waterzooi (BE) – Club B2B

RISO BENELUX is benaderd om de ontwerper Victor Verhelst te sponsoren. Hij zal RISO-technologie gebruiken als een belangrijk hulpmiddel om het logo van het Design Museum Gent tijdens dit festival volledig uit elkaar te halen en te re-branden. Zijn op RISO geprinte-werken zijn te zien bij de ingang van de festivallocatie. Mis het niet!

Design Fest Gent is een samenwerking tussen Design Museum Gent, Industriemuseum Gent, Ministry of Makers, Flanders DC, Universiteit Gent, LUCA School of Arts, Artevelde Hogeschool, KASK & Conservatorium (HOGENT – Howest) & KU Leuven.

Bent u geïnteresseerd om langs te gaan? Bij RISO hebben wij enkele tickets te verdelen. Bij interesse neem gerust contact op door een e-mail te sturen naar: marketing@risobnl.nl.

#design #sustainability #risography #benelux