Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

Een uniek RISO partnerschap in België

1 juni 2022

Hét officiële RISO Kunst Lab in België

 

Met trots kunnen wij melden dat LUCA SCHOOL OF ARTS in België een officiële RISO partner is geworden.

LUCA SCHOOL OF ARTS is vanaf dit jaar het 2de officiële RISO Lab in de Benelux en het eerste en enige RISO lab in België. Dit houdt in dat zij studenten het complete RISO print assortiment aanbieden, dit verspreid over 3 van hun campussen. een decentraal lab zodat meer studenten kunnen genieten van de unieke RISO-technologie in heel Vlaanderen.

Denk hierbij aan de befaamde RISO A2 duplicator, 2-kleurendrum machine, de RISO SF evenals de koude inkjet technologie van RISO die verassende kunstboeken produceert in combinatie met de duplicator technologie. Dit prestigieuze lab is gecreëerd om studenten de voordelen te bieden van het gebruik van de RISO-kunst- en design tools, terwijl ze altijd ecologisch verantwoord blijven in blijven in methode en gebruik. Wij zijn enorm blij dat deze samenwerking met de prestigieuze Belgische instelling LUCA SCHOOL OF ARTS nu een feit is!

 

 

Bent u of kent u iemand die helemaal gek is van risografie? Kijk dan naar het aanbod van de Bacheloropleidingen bij LUCA SCHOOL OF ARTS in België! Voor meer informatie over onze kunst en design oplossingen kunt u uiteraard direct contact met on opnemen, wij helpen u graag verder!

Volg ons via Instagram en bewonder de kunstvorm Risografie waar we heel trots op zijn! Volg ook @luca.printmaking en @luca.schoolofarts via Instagram voor inspiratie!