Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

KERKENBEURS NOORD & ZUID 2020

20 februari 2020

KERKENBEURS NOORD & ZUID 2020

Dé facilitaire vakbeurs voor kerken! RISO is dit jaar voor de 3de keer weer aanwezig bij de Kerkenbeurs Noord & Zuid 2020.

Bij RISO hebben wij een afdeling die zich volledig focust op de unieke behoeften van de religieuze markt. Omdat de RISO inkjet machines eenvoudig te bedienen zijn, snel en ook nog ontzettend milieu en mensvriendelijk zijn, passen onze machines perfect in elke Kerkelijke reproruimte.

Kom langs onze stand G05 (Kerkenbeurs Noord ) of stand B37 (Kerkenbeurs Zuid) en ervaar hoe uw religieuze instelling volledig groen en efficiënt kan printen zonder torenhoge kosten! Wij informeren u graag over onze gratis printscan die u meer informatie geeft over het printgedrag van uw Kerk.

De Kerkenbeurs is sinds 2008 een begrip voor kerkelijk beheerders en bestuurders. Voor deze -grotendeels- vrijwilligers, is het de perfecte gelegenheid om leveranciers te ontmoeten en te vergelijken. Perfect ook voor leveranciers: nergens anders vinden zij zoveel beheerders en bestuurders van kerken onder één dak!

Data:

Kerkenbeurs Noord – 20-21 maart 2020, Hanze Plaza Groningen

Kerkenbeurs Zuid – 3-4 april 2020, Grote Kerk Goes