Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

2020: PANTONE CLASSIC BLUE

7 januari 2020

2020: PANTONE CLASSIC BLUE

Een nieuw jaar, nieuwe trends, en een nieuwe PANTONE kleur! PANTONE heeft Classic Blue aangekondigd als dé kleur van 2020.

PANTONE 19-4052 : Classic Blue brengt kalmte, vertrouwen en verbinding met zich mee en doet ons denken aan het verlangen naar stabiliteit. Ook stimuleert deze kleur de heroverweging van onze principes.

“We leven in een tijd die vertrouwen vereist. Deze standvastigheid en vertrouwen wordt uitgedrukt door PANTONE 19-4052 Classic Blue, een solide en uiterst betrouwbare blauwe tint. Classic Blue is doordrenkt met een diepe resonantie en biedt een verankerende basis. Classic Blue, is een grenzeloze blauw dat doet denken aan de uitgestrekte en oneindige avondhemel. Dit moedigt ons aan verder te kijken dan het voor de hand liggende. Het daagt ons uit om dieper na te denken en ons perspectief te vergroten evenals de stroom van communicatie te openen. ”

– Leatrice Eiseman, Executive Director of the Pantone Color Institute

Hoe zit het met teruggaan naar papier in dit digitale tijdperk? Onze missie in 2020 is om gedrukte materialen terug te brengen naar de betrouwbare en stabiele wortels.

Door documenten vanaf papier te lezen kan de lezer zich namelijk veel beter concentreren en de boodschap beter onthouden.

Bovendien is papier niet zo vervuilend als mensen wellicht denken. Dankzij de inzet van de RISO-groep omtrent duurzame ontwikkelingen, bieden wij u de mogelijkheid om printsystemen te gebruiken die écht milieuvriendelijk zijn, en dit niet alleen maar pretenderen te zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie