Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

ECO-SCHOOLS NOM 2019

11 november 2019

ECO-SCHOOLS NOM 2019

Van 12 tot en met 14 november 2019 vindt de National Operators Meeting van Eco-Schools plaats in Reeuwijk.

Dit jaar staat de jaarlijkse Eco-Schools conferentie in het teken van het 25-jarige bestaan van deze internationale NGO. De Nederlandse tak van Eco-Schools is dit jaar de host van het evenement en RISO is er als Eco-Schools supporter erbij. Tijdens dit evenement zullen er meer dan 100 nationale Eco-School operators vanuit 60 landen aanwezig zijn.

RISO Kagaku Corporation is dit jaar een officiële sponsor van het evenement. Wij zijn erg blij om deel te nemen aan dit evenement dat scholen wereldwijd support met het verduurzamen van hun praktijken.  Bovendien is RISO trots om aan te kondigen dat we als Eco-Schools partner in Nederland aanwezig zullen zijn met een volledig uitgeruste repro-hoek om te voldoen aan alle prints die nodig zijn tijdens de driedaagse conferentie!

Uiteraard zullen alle afdrukken op onze koude inkjet-machines gemaakt worden. Dit garandeert duurzame prints die geen ozon en tot 80% minder Co2 uitstoten! Ook het elektriciteitsverbruik is tot 80% minder met een RISO inkjet. Groen en gezond printen bestaat echt!

Bovendien is ons gemeenschappelijke doel om een wereldwijd partnerschap te krijgen met deze prachtige educatieve non-profit organisatie, die studenten en scholen stimuleert om groener te denken en vooral te doen!

Blijf via onze LinkedIn kanaal op de hoogte van dit prachtige door de FEE (Verenigde Naties) ondersteunde Eco-Schools-evenement.