Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

RISO INKJET IS UNIEK, SNEL & KOUD

12 oktober 2020

In de printwereld hoort men vaak de veelgenoemde zin: “Inkjet is de toekomst van de print”. Het is echter niet alleen juist voor de toekomst maar blijkt ook al steeds vaker het heden van print te zijn!

Steeds vaker kiezen Scholen, Kerken en Drukkers voor inkjettechnologie. Waarom? Omdat inkjet gewoonweg goedkoperm, sneller en groener is. Er zijn echter duidelijke verschillen in het begrip inkjet-technologieën. RISO’s inkjet assortiment is uniek omdat het inkt vervaardigd op basis van olie is in plaats van inkt op waterbasis (andere printmerken). Dit betekent dat de afdrukken onmiddellijk droog zijn, niet op maar in het papier gedrukt worden en niet van het papier afgehaald kunnen worden (zelfs niet met water!).

Daarnaast is de RISO inkjet technologie ook nog eens 100% koud. Er word dus geen warmte gebruikt om te kunnen afdrukken. Dit proces scheelt een gebruiker al snel 80% minder elektriciteitsverbruik tijdens en verlaagd dus ook de algehele energiekosten van uw organisatie! Deze unieke koude technologie zorgt er ook voor dat er nul ozonuitstoot ontstaat en dat er tot 70% minder CO2-uitstoot is! Dat is anders…. dat is uniek … Dat is RISO!

Reserveer snel een demonstratie op locatie bij u! Onze Corona-Safe demo bus komt graag bij langs om de RISO technologie te laten zien! U ontvangt tijdens de demonstratie ook gratis printjes in kleur!