Riso
Bovenaan de pagina

Nieuws

RISO bij virtual.drupa 2021

26 maart 2021

RISO presenteert productie printoplossingen tijdens virtual.drupa. Tijdens een van ’s werelds prominente vakbeurzen voor printtechnologieën zal RISO dit jaar haar inkjet innovaties presenteren. Het digitale evenement vind plaats van 20 tot en met 23 april 2021.

VIRTUAL DRUPA 2021, EEN BIJZONDERE AANGELEGENHEID

 

Na een turbulent jaar verstoord door de gezondheidscrisis, is er besloten dat de uitgestelde en eerder afgelaste Drupa toch online zal plaatsvinden in april 2021. Dit betekent dat nog meer deelnemers dit evenement wereldwijd kunnen bijwonen. Tijdens de virtuele show zullen de nieuwe inkjet oplossingen van RISO gepresenteerd worden. Dit platform biedt geïnteresseerde de mogelijkheid om talrijke innovatieve inkjet oplossingen met toegevoegde waarden voor de productie print wereld, te ontdekken. Overigens, is het is tijdens deze 4 dagen ook mogelijk om een virtuele afspraak te maken met een RISO-expert. Dit geeft print professionals de perfecte gelegenheid om-een-op een hun print behoeften te bespreken omtrent de nieuwe inkjettechnologie mogelijkheden van RISO.

RISO SPECIALE LIVE SESSIE 21 APRIL OM 11:20

 

De verschillende productie printoplossingen die gepresenteerd worden, zijn allemaal uitgerust met de unieke FORCEJET™ -technologie van RISO. Dit unieke inkjetproces vormt de kern van alle inkjet innovaties van RISO.

  • De VALEZUS T2100 is een substantiële technologische innovatie. Deze technologie met snelheden tot 320 ppm in duplex, combineert het economische voordeel van inkjetprint
  • en met de flexibiliteit van een snelle digitale vellenpers.
  • De ComColor GD-serie is speciaal ontworpen met de productieprint markt in gedachten en behaalt snelheden tot 160 ppm. Naast de reguliere CMYK-inkten is een 5e kleur “grijs” toegevoegd om een optimale zwart- en kleurweergave te garanderen.
  • De nieuwe ComColor FT-serie, die eerder dit jaar gelanceerd is, biedt gebruikers vele voordelen waaronder productiviteit, autonomie, afdrukkwaliteit en flexibiliteit mede dankzij de geavanceerde accessoire. De technologie is extreem compact, snel (tot 140 ppm) en past in elke werkomgeving.

 

Bezoek ons via https://virtual.drupa.

Klik en neem deel aan het evenement